Inloggning skolsystem

Som vårdnadshavare till barn i grundskolan i Hylte kommun har du möjlighet att få tillgång till service och information i skolärenden som gäller ditt barn, alla dagar dygnet runt. Du loggar in skolsystemet och får tillgång till flera funktioner:

• anmäla frånvaro (genom systemet eller via app)
  • få notifiering till mobil och/eller e-post vid ogiltig frånvaro
  • se aktuellt schema
  • ta del av elevuppgifter, utvärderingar, bedömningar och betyg
  • boka samtal
  • ansöka om ledighet

Även eleverna kan logga in i skolsystemet och lämna in uppgifter, se aktuellt schema, bedömningar och betyg.

Logga in med BankID/Mobilt BankID

Inloggningssättet för vårdnadshavare är BankID/Mobilt BankID, som fungerar som en elektronisk legitimation för tjänster på webben. Om du inte redan har BankID kan du läsa mer på www.bankid.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, eller kontakta din bank för mer information om hur du skaffar det och hur det används.

Inloggningssätt för elever är med användarnamn och lösenord som de fått genom skolan.

Sidan uppdaterades: 2018-08-22