Örnaskolan 7-9

Besökare

På Örnaskolans högstadium finns årskurserna 7-9 med cirka 440 elever. På skolan arbetar vi tillsammans för att göra en skillnad för Hylte kommuns framtid, våra ungdomar. Vi arbetar hårt med ständiga förbättringar och vi utvecklas tillsammans. Ett led I detta ingår bland annat en stor digital satsning, kollegialt utvecklingsarbete med forskningscirklar inom Modellskolan och värdegrundsprojekt med värdegrundpedagoger.

På Örnaskolan vill vi forma harmoniska ungdomar med självförtroende. Vårt mål är att alla elever skall bli godkända i alla ämnen och bli behöriga till fortsatta studier på gymnasiet. För oss är det viktigt att erbjuda en bra arbetsmiljö för både personal och elever. Vi vill ha en skola som präglas av en god stämning med ett gott samarbete mellan ungdomar, personal och föräldrar. Vi tror att ett gott bemötande skapar positiva möten människor emellan. Vi gör skillnad!

Information om skolavslutning

Välkomna till Skolavslutningen fredagen 15 juni 2018 på Örnaskolan.

Schema

Kl. 08.30: Elever och personal på högstadiet samlas i aulan för gemensamt program

Kl. 09.00: Eleverna i åk 7 och 8 samlas i sina hemklassrum för utdelning av betygen. Eleverna i åk 9 samlas i matsalen för gemensam fika och utdelning av betygen.

Kl. 10.00: Åk 7 och 8 slutar

Kl. 10.15: Åk 9 springer ut