Arrangemang på Hyltebiblioteken

Biblioteken har som mål att kunna erbjuda ett blandat utbud av utställningar och vernissage, författatbesök, musikkvällar, barnteater och allsångskvällar.

Program för barn och unga hittar du under rubriken "Kulturarrangemang för barn & unga" och där kan du även anmäla dig till föreställningarna genom att fylla i ett formulär.

Hyltebibliotekens arrangemang sommaren 2018

Konsert med Stockholm Lisboa Project torsdag 6 september

Stockholm Lisboa Project är ett portugisiskt-svenskskt folkmusikband som har gjort internationell succé i 20 länder och prisats i Sverige och utomlands. Gruppen har bl.a. mottagit German Record Critics' Award och Songlines Music Awards samt blivit utvalda till showcase artist på den internationella världsmusikmässan WOMEX.

Den 6 september kommer gruppen till Hylte folkbibliotek för att bjuda på Fado, polska och därutöver. Varmt välkomna!

Fri entré men du måste boka din plats via länken nedan:

Anmälan till Stockholm Lisboa Projectlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Är du intresserad av kulturaktiviteter i hela Hylte kommun kan du läsa mer i
foldern " Kulturaktivitetet i Hylte" som du hittar via denna länklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tillgänglighet på Hylte folkbibliotek

Biblioteket i Hyltebruk har tillgänglighetsanpassad parkering belägen ungefär 10 meter från byggnadens entré. Från entreplan finns hiss upp till andra våningen där biblioteket och Hörsalen finns. Här finns även tillgängligehtsanpassad toalett. I Hörsalen där många arrangemang hålls finns hörslinga installerad.

Sidan uppdaterades: 2018-08-13